top of page
Search
  • Writer's pictureJeroen Malotaux

5 Warzone Tips van Pabbl


Het kan je niet voorbij zijn gegaan: Call of Duty Modern Warfare heeft een Battle Royale mode gelanceerd. De gratis multiplayer heeft naast de klassieke Battle Royale ook de game mode Blood Money. Wij geven je 5 tips om vaker als winnaar uit het vliegtuig te komen:

1. Ping, ping & ping!

Teamwork makes the dream work. Communicatie is net als elk ander spel, the key to success. Vooral in Battle Royal waar je geen oneindig levens hebt, in tegenstelling tot Blood Money. Je kunt pingen door op je D-pad omhoog te klikken. Zie je een tegenstander? Ping. Equipment voor een teamgenoot? Ping. Maakt het een stuk makkelijker!

2. Loadout Drops

Je kunt lang zoeken naar goede equipment of zo snel mogelijk een Loadout drop kopen met je favoriete wapens. Hiermee kan elk teamgenoot één custom loadout kiezen. Let wel op je omgeving, want er zullen altijd tegenstanders op de loer liggen!

3. Een vliegende C4

Heb je het al geprobeerd? Je kunt een C4 plakken op een Recon Drone, zodat het als het ware een vliegende bom wordt. Dit is niet alleen goede manier om tegenstanders te doden, maar ook om je eigen leven niet op het spel te zetten in een shootout.

4. Advanced UAV

Een UAV is handig, maar wist je dat er nog beter gebruik van kunt maken dan je al doet? Als je drie UAV’s achter elkaar activeert, krijg je een Advanced UAV. Hier zie je niet alleen waar de tegenstanders zijn, maar bijvoorbeeld ook in welke richting ze kijken. Zelfs tegenstanders die Ghost gebruiken, verschijnen op de hele map.

5. Contracts

De snelste manier om geld te verdienen is door middel van contracten. Naast het feit dat het geld oplevert, vergaar je ook extra informatie. Er zijn drie soorten contracten:

  • Bounty: vermoord een tegenstander

  • Scavenger: vind drie loot boxes

  • Recon: veiligstellen van een specifiek gebied

Naast het geld dat je verdient, krijg je het volgende als extra beloning voor het voltooien van de contracten:

  • Bounty: informatie over de locatie van je tegenstanders

  • Scavenger: satchel item – draag acht armor plates in plaats van vijf bij je

  • Recon: de locatie van de volgende cirkel

Wil je een gratis Battle Pass? Haal dan de PlayStation Network- of Xbox One Giftcard t.w.v. €10 in de Pabbl shop!

Heb je de Pabbl app nog niet? Download het dan nu gratis in de Playstore.


290 views0 comments
bottom of page