top of page
Search
  • Writer's pictureJeroen Malotaux

5 Tips van Pabbl om jezelf bezig te houden tijdens quarantaine


Restaurants zijn gesloten, je kunt niet naar de sportschool en een bezoekje aan opa en/of oma gaat niet zomaar. De meeste van ons zitten het grootste gedeelte van de dag thuis en dat kan soms ontzettend vervelen! Hier een paar tips om jezelf toch bezig te houden tijdens deze zware tijden.

1. Word de nieuwe Master-Chef

Tijd over? Probeer nieuwe gerechten uit en verbeter je kookkunsten! Recepten die je normaliter nooit gemaakt zou hebben, omdat je daar simpelweg te lui voor was. Ook goed voor de afwisseling van het avondeten ;) Op de website van Lekker & Simpel vind je nieuwe gerechten die, zoals de naam al zegt, lekker en vooral simpel te bereiden zijn.

2. Online gamen

Vanaf het begin van de quarantaine heeft de online gamewereld een boost gekregen. Wist je dat Steam een nieuw record online spelers had in één weekend met een piek van meer dan 20.000.000 spelers online? Er zijn veel online games die gratis te downloaden en spelen zijn, zoals Fortnite, COD: Warzone en APEX zijn tegenwoordig gratis te downloaden en te spelen. Vind hier de beste gratis games voor op jouw computer en/of laptop van 2020.

3. Leer een nieuwe taal

Hopelijk kunnen we binnenkort weer de wereld afreizen. Een vreemde taal beheersen kan dan zeker van pas komen. Wist je dat Spaans na het Chinees de meest gesproken taal is wereldwijd? Apps als Memrise en Duolingo leren je al snel om de basis van vreemde talen onder de knie te krijgen. Vamos!

4. Leer een instrument spelen

Heb je altijd al gitaar willen spelen? Of is een keyboard meer jouw ding? Dit is een goed moment om je tijd te nemen om een instrument te leren spelen. Via online courses van bijvoorbeeld onlinemuziekacademie.nl kan je gemakkelijk op afstand lessen volgen voor gitaar- en/of zelfs zangles.

5. Pak die bordspellen maar uit de kast!

Word jij de rijkste met Monopoly? Of bereik jij als eerste het eindpunt met Ganzenbord? Niets overtreft een gezelschapsspel met de familie. Dit zorgt niet alleen voor plezier, maar laat de tijd ook voorbijvliegen. Er zijn vast een aantal gezelschapspellen die je nog ergens thuis hebt liggen. Leuk om ze weer eens tevoorschijn te halen!

Extra Tip – Blijf in beweging!

“Nu de sportscholen zijn gesloten ben ik gaan zoeken naar alternatieven om toch nog fit te blijven. Na lang zoeken ben ik op het Youtube-kanaal van Chris Heria terecht gekomen. Hij geeft hier ideeën voor work-outs die gemakkelijk thuis, in de tuin of buiten op een grasveld te doen zijn. Elke dag probeer ik op deze manier toch een uur te sporten. Het helpt enorm!”

Jamiro Chin-Ten-Fung - Growth Hacker Pabbl


256 views0 comments
bottom of page