Search
  • Jeroen Malotaux

Belangrijk: Gevolgen COVID-19 voor Pabbl en het puntensysteem


Zoals je weet verspreidt COVID-19 zich wereldwijd enorm snel en zijn de gevolgen, zowel maatschappelijk als economisch, zichtbaar te merken.

Als bedrijf is Pabbl enorm geraakt door het virus. Veel van onze adverteerders hebben hun campagnes teruggetrokken waardoor wij advertentie inkomsten mislopen, personeel moeten laten gaan en momenteel in financieel zwaar weer verkeren.

Om het bestaan van Pabbl te waarborgen, zijn we genoodzaakt een belangrijke wijzigen in ons puntensysteem aan te brengen. Naast de normale punten, kun je nu sparen voor coins;

Punten:

- Met het lock-screen spaar je zoals normaal voor punten;

- Punten kunnen alleen worden ingewisseld voor loten. Wij zullen de prijzen van de loterijen bepalen op basis van de inkomsten die nog binnenkomen via het lock-screen.

- Wanneer de adverteerders weer actief worden zullen we langzaam weer producten hier aan toevoegen;

Coins:

- Coins kun je sparen met enquetes, opdrachten, rewarded video’s en referrals;

- Coins kun je inwisselen tegen nieuwe producten, waaronder giftcards van Google Playstore, Coolblue, Netflix en snel ook voor cash!

- Elke gebruiker ontvangt 500 coins als startbonus.

Wat gebeurd er met jouw huidige puntensaldo?

Je zult jouw huidige puntensaldo gewoon behouden. Nadat de wijziging is doorgevoerd, kun je er dus alleen nog loten mee kopen.

Het nieuwe puntensysteem zal in de loop van deze week worden uitgerold. Gelukkig is het lichtpunt dat jullie met de introductie van coins nieuwe producten kunnen kopen waar veel naar is gevraagd.

We hopen dat jullie begrip hebben voor onze situatie en samen met ons, gezond en wel door deze periode heen komen.

Stay safe.

Team Pabbl


1,173 views0 comments