top of page
Search
  • Writer's pictureJeroen Malotaux

Steam Keys zullen vaker op voorraad zijn!


De afgelopen maanden hebben velen van jullie aangegeven, geen (Premium) Random Steam Key te kunnen bemachtigen in de Pabbl shop. Het was eerst niet betaalbaar voor ons om jullie vraag van genoeg producten te voorzien. Daarom zullen we er voor zorgen dat de Steam Keys voortaan vaker op voorraad zullen zijn door deze slimmer in te kopen.

We vinden het belangrijk dat jullie tevreden zijn met onze app en vooral plezier hebben met het gebruiken van Pabbl. Door de shop goed aan te vullen, proberen wij het assortiment zo breed mogelijk te maken, zodat er genoeg keuze is voor een ieder!

Achter de schermen zijn we nog steeds druk bezig om nieuwe producten toe te voegen aan de shop. We hebben leuke, nieuwe producten in petto die in de nabije toekomst zullen verschijnen in de shop. Houd onze Facebook, Instagram en Shop daarom goed in de gaten voor de laatste updates!


1,134 views0 comments
bottom of page