top of page
Search
  • Writer's pictureJeroen Malotaux

NK Smartphone Swipen: INFO


Zaterdag is het zover en zal de strijd om de Eeuwige roem van de 1e plek en de hoofdprijs, een ASUS Zenfone 4 beginnen!

HET SPEL

NK Smartphone Swipen zal beginnen met poulefases, gevolgd door eliminatierondes. Voor de wedstrijden is een speciale NK swipe app ontwikkeld. Elke wedstrijd duurt 30 seconden en wordt op het podium gespeeld. Het is de bedoeling dat de speler zo snel mogelijk in de richting van het patroon swipet op de smartphone en op deze manier zo veel mogelijk punten bij elkaar te verdienen.

Na de inschrijving krijgt elke deelnemer de kans om het spel één keer uit te proberen. Tijdens de Kick-off wordt het spel verder uitgelegd.

TIME-TABLE

PRAKTISCHE INFORMATIE & ROUTEBESCHRIJVING

  • GARDEROBE: Er is een gratis garderobe aanwezig.

  • FOOD & DRINKS: Voor de deelnemers zijn er lunchpakketten aanwezig.

  • LOTERIJEN: Tijdens het NK Swipen zullen er 3 loterijen gehouden worden. Koop loten via de Pabbl app om mee te doen. De winnaars worden tijdens het NK Smartphone Swipen bekend gemaakt!

  • GUESTS: Per persoon mag je maximaal 1 persoon meenemen. Wil je toch meerdere gasten meenemen? Stuur dan een mailtje naar hallo@pabbl.com

Mocht je door omstandigheden toch niet kunnen opdagen, laat dit 48 uur voor het event weten via: hallo@pabbl.com

ROUTEBESCHRIJVING

Adres: ’s Gravenhekje 1A, 1011 TG, Amsterdam

TREIN: Als je van plan bent om met de trein de komen kan je uitstappen bij Amsterdam Centraal Station. Vanaf Amsterdam Centraal Station kan je er voor kiezen om de bus te pakken (32, 33, 301, 304, 306, 307, 308, 314, 315, 316 en 319) naar Prins Hedrikkade.

METRO: Metrolijnen 51, 53 en 54 komen allen langs metrostation Nieuwmarkt en Amsterdam Centraal. Vanaf metrostation Nieuwmarkt is het ongeveer 9 minuten lopen naar het NK Smartphone Swipen. Vanaf Amsterdam Centraal kan ook de bus gepakt worden (zie hierboven).

AUTO: Er zijn een gelimiteerd aantal parkeerplekken. Dit zijn echter betaald parkeerde plekken. We raden je dus aan om met het openbaar vervoer te komen! Mocht je toch komen met de auto, houd er dan rekening mee dat er geen parkeerplek voor de deur is.

Voor vragen kan je ons bereiken via onze Facebook pagina (www.facebook.com/pabblapp) of per mail: hallo@pabbl.com.

Tot zaterdag!

Team Pabbl


531 views0 comments
bottom of page