top of page
Search
  • Jamiro Chin-Ten-Fung

[INTERVIEW] Larissa Kaneza


Larissa Kaneza (26 jaar) is onze nieuwe aanwinst en zal de positie als Regiomanager gaan vervullen. Zij zal verantwoordelijk zijn voor de lokale sales in- en rondom Noord- & Zuid-Holland. In het verleden heeft zij de opleiding als juridisch medewerker gevolgd, omdat zij een heel idealistisch idee had omtrent rechten. Met de tijd verloor ze haar geloof hierin en maakte zij kennis met de saleswereld, waar zij zich vanaf het begin af aan, direct thuis voelde.

Hoe ben je terechtgekomen in de sales?

Op mijn zestiende ben ik op straat begonnen met fondswervingen voor goede doelen. Ik vond het best wel spannend, omdat het mijn eerste sales baantje was. Gelukkig ben ik niet verlegen dus vond ik dat niet een heel groot probleem. Hier ben ik doorgegroeid tot team manager en vervolgens naar regio manager. Daarna ben ik meer richting de accountmanager functie gegaan op verschillende markten, zoals kantoorartikelen (Staples), bedrijfsfitness, energie en de televisiewereld.

Wat spreekt je aan van sales?

Ik houd van afwisseling en het dagelijks contact met verschillende mensen. Daarnaast zie ik sales als een spel. Van te voren kunnen de meningen heel erg verschillen en zie ik het als een uitdaging om het spel af te ronden met een win-win situatie.

Hoe ben je terechtgekomen bij Pabbl?

Toen ik fondswervingen voor goede doelen deed, heb ik samengewerkt met Bas Gerritsen. Niet lang geleden ben ik terug gekomen van de televisiewereld en kwam ik weer in contact met Bas. Hij vertelde mij over Pabbl en ik was direct verkocht.

Wat was je eerste indruk van Pabbl?

Ik vond het een te gek concept! Het is nieuw, uniek en in Nederland nog nooit op deze manier uitgevoerd. Daarnaast vind ik het mooi dat twee jonge mensen achter zo een innovatief concept zitten. Ook vind ik het werken in een start-up heel fijn, omdat mijn input welkom is en ik niet hoef te werken binnen bepaalde kaders.

Waar denk je dat de kracht van Pabbl ligt?

Op korte- en lange termijn is dit een super idee met veel potentie. Zoals ik al eerder zei is het product uniek en nieuw op deze markt. Dit is het begin van iets groots. Adverteren zal altijd gebeuren, maar de manier waarop Pabbl dat doet geeft daar verfrissende kijk op. Het is slim om de smartphone hiervoor te gebruiken, omdat iedereen tegenwoordig op zijn telefoon zit en niets anders meer ziet.

Waar zie je Pabbl over 5 jaar?

Over 5 jaar zie ik Pabbl actief in heel Europa. Ook denk ik dat Pabbl genoeg potentie heeft om zich naast Europa verder uit te breiden naar andere contineten en dat in die vijf jaar ook zeker zal doen.


235 views0 comments
bottom of page