top of page
Search
  • Writer's pictureJeroen Malotaux

[UPDATE] Product aanbod & prijzen


Vanaf heden is Pabbl genoodzaakt een belangrijke verandering door te voeren. Als Pabbl gebruiker was jij er aan gewend dat gespaarde punten een vaste waarde hadden. De prijzen en het aanbod zullen nu verschillen per week. De ene week kun jij dus met jouw punten meer producten kopen en de andere week iets minder.

De reden van verandering is het aanbod in de Pabbl shop. Wij krijgen op het moment steeds meer gebruikers waardoor de vraag naar de coupons enorm stijgt. Dit terwijl het aanbod van onze huidige adverteerders op het moment gelijk blijft. Doordat de vraag sneller stijgt dan het aanbod zullen wij moeten schuiven met de prijs van de producten in de shop.

Een aantal producten waarvan het aanbod 'nog' niet zo groot is als de vraag, zullen in prijs stijgen. Dit zodat elke gebruiker de kans krijgt een product aan te schaffen! Aan de andere kant zullen er een aantal producten goedkoper worden. Wij zijn op het moment hard bezig met het sluiten van nieuwe deals en dus het binnenhalen van meer (verschillende) coupons.

Maar wees zeker niet getreurd, want wanneer de ene week een product zal stijgen, kan deze in de andere week weer dalen. Elke woensdagnacht worden de prijzen aangepast, dus zorg dat je de shop goed in de gaten houdt!

Wij zullen doorgaan met het harde werken en hopen het aanbod snel en regelmatig te vergroten en nieuwe verbeteringen in de app toe te voegen. Bedankt voor jullie begrip!

Groeten,

Team Pabbl

14,410 views0 comments
bottom of page