top of page
Pers

17 AUG 2017

11 JUL 2017

25 JAN 2017

23 JAN 2017

ASUS voegt zich bij vroege adverteerders op Pabbl

ASUS wordt een van de eerste adverteerders op Pabbl. Pabbl is een innovatief reclameplatform dat consumenten laat sparen voor cadeaus en kortingen telkens als zij het vergrendelscherm van hun smartphone ontgrendelen. ASUS zet in op alternatieve innovatieve reclametechnieken om een jongere doelgroep te bereiken.

“Bij ASUS blijven we continu innoveren, zowel met onze producten als met de manier waarop we consumenten benaderen,” aldus Marc Rademaker, PR Manager bij ASUS Benelux. “We geloven dat communicatie waardevol moet zijn en met Pabbl lukt dat dankzij het innovatieve beloningssysteem. We zijn trots om een van de eerste adverteerders op Pabbl te zijn. Hiermee kunnen we onze klanten relevante content bieden in plaats van storende reclame.”

Lees meer...

Amsterdamse start-up Pabbl krijgt half miljoen investering voor lockscreen advertising

Amsterdamse start-up Pabbl krijgt een investering van vijfhonderdduizend euro om lockscreen advertising groot te maken in Nederland. De investering biedt Pabbl de mogelijkheid om de gelijknamige app verder te ontwikkelen en de groei te versnellen in de Nederlandse markt.

Pabbl is een Android-app die advertenties op het lock-screen, oftewel vergrendelscherm van een smartphone, plaatst en gebruikers punten laat verdienen als zij hun telefoon ontgrendelen. Met deze punten kunnen ze sparen voor gratis producten en kortingen. “Het vergrendelscherm is full-screen en het eerste scherm dat je ziet als je je telefoon aandoet. Dit geeft een unieke mogelijkheid om persoonlijke advertenties te tonen”, zeggen oprichters Jeroen Malotaux en Bas Gerritsen.

Lees meer...

Pabbl: cadeaubonnen, RedBull en kaasbroodjes scoren met je lockscreen

Het klinkt misschien te mooi voor woorden maar met Pabbl kun je dus gewoon sparen voor cadeaus en cash door gepersonaliseerde content op je lockscreen weer te geven. Hoe dat werkt lees je in dit artikel.

Pabbl is een Nederlandse app die advertenties en artikelen op het lockscreen of vergrendelscherm van je Androidtoestel toont. Door je telefoon te ontgrendelen ontvang je in ruil hiervoor spaarpunten ook wel Pabbls. Deze kunnen weer ingewisseld worden voor cadeaus, cashgifts en kortingen.

Lees meer...

Pabbl: verdien geld door te kijken naar ‘mooie advertenties’ op je vergrendelscherm

Gratis geld verdienen, daar zijn we denk ik allemaal wel gevoelig voor. Met de app Pabbl is het mogelijk om geld te verdienen door naar je lockscreen, ofwel vergrendelscherm te kijken. De advertenties zijn niet opdringerig en zijn alleen daar te zien.

Pabbl is een app van Nederlandse bodem en maakt het mogelijk om op eenvoudige wijze geld te verdienen. De werking van de app is als volgt; bij iedere keer dat je je telefoon ontgrendeld verdien je punten. Deze punten kan je inwisselen voor verschillende cadeaus. Denk aan een gratis beker koffie, bioscoopkaartjes of kortingsbonnen.

Lees meer...

Paasheuvelweg 50

1105 BJ Amsterdam-Zuidoost

info@pabbl.com

Wij verplaatsen ons niet in Millennials, wij zíjn Millennials. Om deze simpele reden snapt Pabbl haar gebruikers én adverteerders. 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon
bottom of page