top of page
Bekijk hier de Algemene Voorwaarden.
Privacybeleid
VOOR HET LAATSTE GEWIJZIGD OP: 26/05/2018
Let op: Vanaf 3 juni 2019 en vanaf Pabbl versie 1.9.0 geldt een nieuwe privacy verklaring.
Bekijk de nieuwe versie hier.

Introductie

We willen dat u inzicht krijgt in de typen gegevens die we verzamelen wanneer u onze services gebruikt.

We verzamelen gegevens om betere services te kunnen leveren aan al onze gebruikers, van het vaststellen van basisinformatie (zoals uw leeftijd) tot meer complexe aspecten, zoals welke advertenties u het nuttigst vindt. De gegevens die Pabbl verzamelt en de manier waarop die gegevens worden gebruikt, zijn afhankelijk van de manier waarop u onze services gebruikt en hoe u de privacy opties beheert.

Pabbl slaat ook gegevens op wanneer het lock-screen op uw telefoon aanstaat. Dit zijn onder andere de likes en dislikes die u geeft aan bepaalde afbeeldingen op het lock-screen. Dit helpt ons met het verbeteren van de afbeeldingen die u ziet op het lock-screen.

 

Welke gegevens slaan we op?

Jouw activiteit

We verzamelen gegevens over uw activiteit wanneer u onze service gebruik. Hiermee personaliseren we het lock-screen bijvoorbeeld. Activiteit informatie die we verzamelen is bijvoorbeeld:

-        Lock-screen advertenties die je hebt gezien

-        Lock-screen advertenties die je hebt geliked of disliked

-        Lock-screen advertenties waarmee je hebt geïnteracteerd

-        Aankoop activiteit in onze app

 

Uw locatiegegevens

We verzamelen gegevens over uw locatie wanneer u onze services gebruikt. Daardoor kunnen we u functies aanbieden zoals een relevante advertentie van een winkel bij u in de buurt. We slaan niet uw exacte locatie op maar een radius waar u zou kunnen zijn op dat moment. Uw locatie kan met een verschillende mate van nauwkeurigheid worden bepaald door:

  • GPS;

  • IP-adres;

  • Sensorgegevens van uw apparaat;

  • Informatie over zaken in de buurt van uw apparaat, zoals wifi-toegangspunten, zendmasten en Bluetooth-apparaten

De soorten locatiegegevens die we verzamelen, zijn deels afhankelijk van uw apparaat- en accountinstellingen. U kunt bijvoorbeeld de locatie van uw Android-apparaat in- of uitschakelen via de instellingen-app van het apparaat.

 

Apparaat informatie

Pabbl verzamelt informatie over de apparaten waarop de Pabbl app is geïnstalleerd. We gebruiken deze informatie om bijvoorbeeld, het lock-screen optimaal te tonen. Bovendien verzamelen we gegevens over het merk en het model van het apparaat. Ten slotte worden ook unieke identificatiemiddelen opgeslagen. Dit wordt gebruikt om de app te analyseren en bug-crashes te registreren.

Waarom Pabbl gegevens verzamelt

We gebruiken de gegevens die we verzamelen voor de volgende doeleinden:

Registratie

We vragen om uw identificatiegegevens tijdens ons onboarding-proces om u te registreren voor onze services. Uw telefoonnummer en andere gegevens worden gebruikt om een ​​unieke ID voor uw account te maken. We vragen ook naar uw interesses en woonplaats om gepersonaliseerde advertenties en artikelen op uw lockscreen te plaatsen.

Dagelijks gebruik van het vergrendelscherm

De gegevens die worden verzameld bij het dagelijkse gebruik van het vergrendelscherm, worden om twee redenen gebruikt: adverteerders die onze platform gebruiken laten weten hoe hun advertenties presteren met behulp van statistieken en gebruikers een beter gepersonaliseerd vergrendelingsscherm feed bieden. Bijvoorbeeld: gebruikers kunnen een advertentie die ze hebben gezien leuk vinden of niet leuk vinden. Met deze informatie kunnen we advertenties van dezelfde categorie aanbieden die de gebruiker leuk vond en de niet-gewenste categorieën vermijden.


Dagelijks gebruik in de winkel
Met de gegevens die wij verzamelen in de winkel kunnen we controleren of onze diensten nog werken. Dit doen we door crashes en fouten terug te sturen naar onze servers. Daarnaast gebruiken we deze informatie ook  om een betere gebruikerservaring te creëren en het op de hoogte houden van onze partners.

 

Weergave & kliks

We verzamelen informatie telkens wanneer u een pagina in de app bekijkt. Dit doen wij om onze diensten te kunnen verbeteren en om rapporten op te stellen voor onze adverteerders. Daarom verzamelen wij gegevens over hoe vaak u een afbeelding op het vergrendelscherm of producten in de winkel heeft bekeken. Daarnaast verzamelen we ook informatie over de interacties met afbeeldingen of interacties op het vergrendelscherm en de interacties die u binnen onze app maakt.

Winkel aankopen
We verzamelen informatie over uw aankopen in de winkel om onze partners op de hoogte te stellen als hun producten gekocht worden. Daarnaast gebruiken we de informatie  ook om onze gebruikers een persoonlijker aanbod aan te bieden en om te meten of de gebruiker een aankooplimiet heeft bereikt.

 

Personalisering van content en advertenties

We verzamelen gegevens om de content en advertenties die getoond worden op het vergrendelscherm te personaliseren op basis van jouw interesses en gedrag. Als je bijvoorbeeld “Fashion” als interesse hebt gekozen en op content/ads hebt geklikt die onder de categorie “Fashion” vallen, zullen we je vaker gerelateerd content laten zien.

 

De advertenties en content worden niet getoond op basis van afkomst, religie, geslacht of gezondheid.

 

Nieuwe functies ontwikkelen

We gebruiken de verzamelde gegevens ook om nieuwe functies te ontwikkelen voor de app. De feedback die we bijvoorbeeld van jullie krijgen bepalen welke nieuwe functies de hoogste prioriteit krijgt. In sommige gevallen vergaren we informatie door enquêtes online te plaatsen.

Communicatie

We gebruiken jouw gegevens, zoals je e mailadres, om direct in contact te komen met jou. Op deze manier kunnen we je bijvoorbeeld een mail sturen als je een bepaalde prijs hebt gewonnen. Daarnaast geeft het ons de mogelijkheid om jou een herinnering te sturen van een ongebruikte Pabbl coupon, die bijna verloopt.
 

Prestaties meten

We meten je gedrag in onze app om te begrijpen hoe je onze app gebruikt. Denk hierbij aan het aantal keer je een bepaalde productpagina bezoekt of hoe vaak je de app opent. Daarnaast meten we ook de interactie die je hebt met onze ads en content, zodat we onze adverteerders kunnen helpen om hun campagne prestaties in te zien.

 

Gegevens opvragen

Het is ten alle tijden mogelijk om jouw account gegevens op te vragen bij ons. Dit kunt u doen via het formulier op: https://www.pabbl.com/gegevens-opvragen

Gegevens beheren

Wil je jouw account gegevens wijzigen? Dit kan je gemakkelijk zelf doen in de app. Doe dit als volgt:

1)     Open de Pabbl App

2)     Klik op het Menu     rechtsboven

3)     Ga naar Instellingen

4)     Klik op Gebruikersinstellingen

5)     Pas je gegevens aan

Staan de gegevens die je wilt aanpassen hier niet tussen? Stuur ons dan een mail met je telefoonnummer en emailadres (die je hebt gebruikt om voor de Pabbl app te registreren) en de gegevens die je wilt wijzigen naar hallo@pabbl.com.

 

Gegevens/account verwijderen

Wilt u uw gegevens/account verwijderen, dan kunt u het formulier invullen op: https://www.pabbl.com/wijzigen-en-verwijderen

 

Uw persoonlijke gegevens delen

Wanneer wij persoonlijke gegevens delen:

·       Met uw toestemming

·       Voor externe bewerking:

Wij delen alleen een beperkt aantal gegevens zoals IP-adres en Deviceid voor technische analyse (Crashlytics), statistische analyse (Appsflyer) en om onze services aan u te bieden zoals het versturen van een notificatie naar uw Android toestel via Google-services.

Uw gegevens veilig houden

Wij beschermen uw gegevens door ze te plaatsen in speciaal beveiligde delen van onze systemen met strikte toegangscontrole.

Europese vereisten

wijzigen naar U heeft het recht op inzage, om uw gegevens te updaten, te wissen en de verwerking ervan te beperken mits de gegevensbeschermingwet van de EU op uw gegevens kan worden toegepast. Hoe u dit kan doen lees u onder ‘Uw privacyopties’ in dit document.

Zoals beschreven in dit beleid slaan we uw gegevens op met specifieke doeleinden op basis van de volgende rechtsgronden:

-        Met uw toestemming

o   We verwerken uw gegevens alleen als u daar toestemming voor heeft gegeven. Wij vragen toestemming voor de verwerking van de gegevens die worden aangegeven in dit beleid. Heeft u hier vragen over, mail dan naar hallo@pabbl.com

-        Wanneer we gerechtvaardigd belang nastreven

o   We verwerken alleen uw gegevens waar wij een gerechtvaardigd belang bij hebben en die van derden zoals onze adverteerders. Voor de bescherming van deze gegevens nemen wij passende maatregelen die uw privacy beschermen.

-        Wanneer we een service aanbieden

o   We verwerken uw gegevens voor het verlenen van de services die de Pabbl app bidet. Dit houdt dus bijvoorbeeld in dat u kunt inloggen en gerichte advertenties ontvangt via het Pabbl lock-screen.

Toepassing van dit beleid

Dit beleid is van toepassing op de services en apps verstrekt door Pabbl B.V.

Dit beleid is niet van toepassing op:

-       Het beleid van bedrijven of organisaties die via Pabbl services adverteren

Wijzigingen in dit beleid

Dit privacybeleid kunnen we om de zoveel tijd wijzigen. Wanneer we dit doen stellen we u op de hoogte en zult u niet worden beperkt zonder uw uitdrukkelijke toestemming. Vooral wanneer er aanzienlijke wijzigingen worden doorgevoerd, zullen we u nadrukkelijk op de hoogte stellen via e-mail, push-notificaties, SMS of andere beschikbare Kanalen.

bottom of page